Šesti međunarodni salon stripa

salon-stripa.jpg
Piše: Marko Stanković

Ako ste ljubitelj dobrog stripa nemojte propustiti 6. međunarodni salon stripa u Beogradu od 25. septembra do 28. septembra 2008. godine. Imaćete priliku da uživate u brojnim radovima koji su pristigli na konkurs i koji su u zvaničnoj konkurenciji za nagrade salona, kao i u radovima specijalnih gostiju salona.
16 Sep , 2008 - 1:49:28 AM


Švaleroskop

Piše: Marko Kolašinac

Kakav je koji horoskopski znak u prevari? Saznajte više...
14 Sep , 2007 - 7:00:54 PM


Radna nedelja jednog sistem administratora

Piše: Kolašinac Marko

Šta spada u opis posla i kako izgleda prosečna radna nedelja jednog system administratora?! Zavirite ovde...
29 Maj , 2007 - 5:10:49 PM


Informatičko - alkoholičarske skraćenice

Piše: Nemanja Ivančević

Smatrate sebe za osobu koja poznaje pojmove i skraćenice za razne protokole i servise?  Nije valjda da mislite da TCP/IP znači Transmision Control Protocol / Internet Protocol, ili da ono WWW što kucate u adresu vašeg internet pretraživača stvarno znači World Wide Web i kao poziva neki sajt? Nemojte da vas zavaraju time da CPU stvarno označava Central processing unit!
Sve je to počelo davno u lokalnoj kafani, kad se skupila grupa programera, administratora, inženjera i ostalih IT profesionalaca koji vole da popiju...

3 Mar , 2007 - 7:09:07 PM


Deset zapovesti boga Erosa

Piše: Maksimalno.com

Eros je jedan od najstarijih bogova čovečanstva. Izronio je iz prvobitnog haosa da bi ljubavlju doneo svetu red. Po njemu je vođenje ljubavi čin stvaranja, jer izražava ljubav prema drugoj osobi i veliča bliskost bića.
1 Feb , 2007 - 6:43:26 PM


Za lepši pol i radoznale muškarce

Piše: Kolašinac Marko

One? Kakve su one u duši? Šta ih krasi? Čega se naizgled tako jake, u stvari, plaše? Krstareći beskrajnim internetom, i malobrojinm sajtovima koji se bave tematikom astrologije, naleteo sam na ovaj tekst koji bi mogao biti od koristi svima koji imaju ma kakvu dilemu vezanu za svoju lepšu polovinu. Kakve je to ona zapravo... otkrice nam astrologija! I, naravno, sve to opet u stilu dobre zabave i otkačenog provoda koji sledi....

26 Nov , 2006 - 1:43:26 PM


Horoskop o muškarcima

Piše: Kolašinac Marko

Objavili smo horoskop o ženama, sada je red na horoskop o muškarcima. Dame, pogledajte  kakav je vaš muškarac, šta najviše voli, sta ne, šta traži a šta daje za uzvrat.... i šta to astrologija govori o muškima uopšteno...
10 Nov , 2006 - 3:10:07 PM


Kako telefoniraju horoskopski znaci

Piše: Marko Kolasinac

Za oko nam je zapao tekst o karakteristikama horoskopskih znakova prlikom telefoniranja. I opet u našem stilu, zabave radi, pronasli smo taj famozni tekst, objasnjenje kako to znakovi zodijaka telefoniraju. Naime, kako je svaki znak različit sam po sebi, tako su i načini telefoniranja totalno drugaciji. Setite se nekih vaših prijatelja, ljubavi... i telefoniranja sa njima pa uporedite!
19 Okt , 2006 - 6:53:00 PM


Horoskop o zenama!

Piše: Marko Kolasinac

Horoskop, odnosno tumacenje i izucavanje astrologije, njenog znacenja i uticaja na nas, obicne smrtnike, uzelo je velikog maha na nasim prostorima zadnjih par godina. Svaka televizija ima svoje vreme za dnevni, nedeljni pa cak i godisnji horoskop. Neke imaju cak i emisije koje traju satima, objasnjavajuci i analizirajuci natalne karte gledalaca koji se javljaju u program. To se ne zaustavlja samo na gledaocima, natalna karta se moze uraditi i za ljubimca, grad, pa cak i drzavu. Ali nas cilj nije zaci u buducnost i videti sta nas ceka, vec se na taj racun malo zabaviti:)

Dakle, muskarci, pogledajte sta nam astrolozi predlazu kakvu bi zenu trebalo imati kraj sebe!
8 Sep , 2006 - 3:19:00 PM


Piraterija – šta

Piše: Branko Kokanović

U početku sve beše zajedničko. Neandertalci deliše među sobom koske, kamenje, meso i razne druge potrepštine koje svaki neandertalac koji drži do sebe mora da poseduje. No, vremenom se iskristalisaše neka načela, pa neki postadoše jači, vredniji ili samo bezobrazniji, pa ugrabiše ostatak za sebe. I tako ostade do dana današnjeg. Ispravka – do skora. Jer, prošlo je više hiljada godina i tadašnji čovekoliki majmuni nisu mogli, ni u svojim najluđim SF snovima sanjati da će se ovo desiti. A šta se desilo?
1 Jul , 2006 - 1:48:00 PM


<< prethodna sledeæa>>

Poslednjih 40 članaka
Zabava

NAJNOVIJE NA FORUMU

OSTALI TEKSTOVI
Teretana
Arena
Hi-tech
Seks
Zdravlje
Lifestyle
Zabava
MaxBioskop


PC PRESS Top 50 markica