Švaleroskop
Piše: Marko Kolašinac - Svi tekstovi ovog autora/ke
14 Sep , 2007 - 7:00:54 PM

svaleroskop.jpg

GLASAJTE
Kakav je koji horoskopski znak u prevari? Saznajte više...

ovan.jpg

OVAN: Nemojte paničiti ako vam sekretarica dobije neke pečate po telu, to nije variola vera. Bolje je da ne vodite ljubav na radnom stolu stolu pre nego rasklonite pečate!

bik.jpg

BIK: Ako ste osetili kako u poslednje vreme patite od nesanice, najbolji lek biće da vam supruga svako veče priča bajke o njenoj vernosti: spavaćete kao jagnje ili kao svaki rogonja!

blizanci.jpg

BLIZANCI: To što ste bili odličan tokom celog školovanja i nije vam neka preporuka za novonastale bračne dužnosti i obaveze. Jer supruga obožava ponavljače, i to po više puta!

rak.jpg

RAK: Ne uzimajte za suprugu nipošto devojku koja je rezervni vojni starešina, jer ta vam je navikla samo da naređuje. Na nesreću, najčešćee su joj komande tipa: LEZI i (O)PALI!

lav.jpg

LAV: To što ste za šeficu dobili mladu doktorku nauka, može vam biti izgovor za molbu da vam povremeno pogleda neke stvari, a možda je ubedite i da uzme stvar u svoje ruke!

Pridružite nam se na MAKSIMALNO FORUM. COM

devica.jpg

DEVICA: Uobrazili ste da ličite na ribu, jer non-stop klopate sardine, a u društvu supruge morate da ćutite kao riba. To neće pomoći ako vas žena zatekne sa nekom drugom ribom!

vaga_1.jpg

VAGA: Ne slušajte zlobnike i puritance i ne raskidajte ljubavnu vezu sa sestrom, jer nije istina da je to rodoskrnavljenje, tim pre što je u pitanju seks sa medicinskom sestrom!

skorpija.jpg

ŠKORPIJA: Nipošto nemojte da se nervirate zbog trača kako ste vi najpoznatiji taster u firmi, jer imate DUG jezik. Trač sa jezikom može da bude super reklama kod koleginica!

strelac.jpg

STRELAC: Postali ste alergični na dlaku od onog dana kad ste supruzi morali da kupite bundu. Sad se alergija odrazila i na planu seksa, jer vaša supruga ne praktikuje depilaciju!

jarac.jpg

JARAC: Vaša verenica je lekar i daje vam često bolovanje kako biste mogli par dana da odležite s njom. No, mogla bi vas uskoro "usrećiti" godinom dana bolovanja za trudnice!

vodolija.jpg

VODOLIJA: Vaša supruga još nije podnela molbu za priznavanje statusa fizičkog radnika iako se bedna godinama u braku ubija dižući vam neke stvari, ali na njenu žalost - uzalud!

ribe.jpg

RIBE: Nije za potcenjivanje vaša plata, ali vam preporučujemo da se pred suprugom ne hvališete trenutnim ličnim dohotkom, jer je očito da je ona u rukama imala i mnogo veći!

Tagovi:


Pošalji tekst prijatelju
Štampaj
© Ovaj tekst je vlasništvo sajta MAKSIMALNO.com

Vrh strane

Poslednjih 40 članaka
Zabava
OSTALI TEKSTOVI
Teretana
Arena
Hi-tech
Seks
Zdravlje
Lifestyle
Zabava
MaxBioskop


PC PRESS Top 50 markica