Prvi sastanak

couple01.jpg
Piše: Dejanka Stepanović

Šta smatrate pod prvim sastankom? Ja lično mislim da je to samo želja muškaraca da steknu najpoželjniju saputnicu, ali znam ko bi me rado ispravio i rekao da je to ustvari hladni rat polova (ko ne zna, mislim na feministkinje i neke ozbiljnije naučnike).
24 Jan , 2009 - 6:38:38 PM


Sadržajnija veza

Piše: Dejanka Stepanović

Podstaknuti seksualnim slobodama, muškarci sve više praktikuju stil “prvo krevet pa onda ljubav”. Moje mišljenje je da takav odnos ne donosi zadovoljstvo, kvalitet i sigurnost (reći ćete da sam konzervativna, ali nisam verujte). Mislim da je zadovoljstvo stanje koje se ne može meriti potencijom muškarca. To je specifičan osećaj žene koja je prvo zadovoljna time što i muškarac može biti zadovoljan. Tog osećaja nema u situacijama kada se u krevet ide provere radi i sa postojećim shvatanjima seksualnih sloboda.
18 Avg , 2008 - 6:13:45 AM


Carstvo nežnosti ili fatamorgana

Piše: Ivana Šabac

Da, da, mili moji. Sve izgleda tako bajno i savršeno prvih mesec, dva, godinu...dve? Zavisi koliko vam je koeficijent trpeljivosti. Ozbiljno vam kažem, kada shvatite da ste naseli na dobar blef pitanje je vremena kada ćete ne samo okrenuti list, nego i zatvoriti korice knjige bajki i uzeti neko novo štivo, manje obećavajuće ali se bar princ s vremenom neće pretvoriti u konja.
20 Jul , 2008 - 6:35:05 AM


Kontrola ritma

Piše: Dejanka Stepanović

San svakog muškarca: ona otkopčava vaš kaiš, otvara šlic i svlači donji veš… Priželjkujete da vas baci na leđa, da ga “uzme” i diktira seksualnu igru. I snažni muškarci žele da budu oslobođeni odgovornosti, da ne diriguju tempo seksualne igre - bar ponekad. Da vas liže, ljubi, da vam šapuće, da ima vlast nad vama. Predaja i potčinjavanje su reči sa seksualnim značenjem.

10 Mar , 2008 - 2:10:33 AM


Psovke za vreme seksa - strast ili realnost?

Piše: Dušan Janković

Poznajem mnoge ljude koji za vreme seksa uživaju u psovkama. To deluje jako primamljivo, i jako je efikasno, kako kažu. U većini slučajeva, bar iz priča drugih, pruža dodatno zadovoljstvo i stimulaciju...Ali odakle potreba za takvim stvarima? Velika verovatnoća je da to sve vuče korene iz detinjstva. Kada ste mali, svi koji ''paze'' na izražavanje pred decom uglavnom o seksu pričaju ispod glasa, praveći ''sramežljive'' mimike i dajući indirektne znake da pričaju o ''onome'' i da je to sramota...i ako ste kojim slučajem nešto načuli, opravdanje je uvek isto:''saznaćeš kad budeš veliki''. 
17 Jan , 2008 - 4:10:32 AM


Kondomi – Da li jedna veličina odgovara svima?

Piše: Marko Stanković

Frank Sadlo je usamljen među svojim kolegama, ekspertima za kondome. Ove nedelje su se svi najpoznatiji stručnjaci za kondome iz celog sveta sastali u gradu Seogwipo u Južnoj Koreji, da bi raspravljali o najnovijim izmenama u svetu kondoma. Frank Sadlo je vlasnik kompanije TheyFit, koja je specijalizova za proizvodnju kondoma u 55 različitih veličina.
13 Okt , 2007 - 5:24:58 AM


MMM…NJAM…NJAM

Piše: Dejanka Stepanović

“Na prvom mestu je hrana, zatim sledi moral.” - B.Breht. Kažu da ambiciozni muškarci, koji agresivno ostvaruju svoje ciljeve, koriste manje soli i češće jedu hranu bogatu dijetalnim vlaknima. Naučnici shvataju da izbor jela pruža uvid u ličnost. Takođe hrana ukazuje i na veze sa kulturnom tradicijom, religijom i mitologijom. 
1 Okt , 2007 - 10:27:15 PM


Durex Play vibrirajući prsten!

Piše: Marko Stanković

Vibrator za muškarca! Do sada niste ni pomišljali da možete videti ove dve reči zajedno u istoj rečenici, ali zahvaljujuči Durexu seksualni doživljaj muškaraca će se znatno promeniti posle korišćenja Durex Play vibrirajućeg prstena. Šta treba znati o ovoj maloj spravici, i kako je uopšte koristiti?
23 Maj , 2007 - 11:50:33 PM


Nahranite svoju omiljenu osobu...u krevetu!

Piše: Dimitrije Stamenković

Da li ste do sada probali da nahranite svoju voljenu osobu? U krevetu?!? Pobuđivanje čula ukusa zna doslovno da podstakne pa i razbukta strast. Hranjenje voljene osobe u krevetu zna da predstavlja odličnu osnovu za predigru. Ali, ipak pored toga treba imati na umu da su ukusi koje volimo sasvim individualna stvar, zato je s njima potrebno u krevet poneti i veliku dozu kreativnosti kao i želju za igrom.

12 Maj , 2007 - 5:37:35 AM


Kako najlakše oduševiti vašu devojku?

Piše: Marko Stanković

Za razliku od mnogih ja mislim da je potrebno vrlo malo da bi se osvojilo žensko srce. One jesu komplikovane, ali daleko od toga da su neosvojive tvrđave. Malo pažnje s vremena na vreme će vam spasiti glavu sledeći put kada se iskuljučite i ne čujete njenu priču o drugarici koja je mrzi. Kako smo mi muškarci po prirodi vrlo talentovani da pravimo greške, onda nam je preko potreban način da te greške ispravimo. Dijamanti su definitivno odličan način da se iskobeljate iz rupe koju ste sami iskopali, ali šta ako kao mnogi jednostavno nemate novca za tako nešto? Evo par predloga.
21 Mar , 2007 - 9:20:37 PM


<< prethodna sledeæa>>

Poslednjih 40 članaka
Seks

NAJNOVIJE NA FORUMU

OSTALI TEKSTOVI
Teretana
Arena
Hi-tech
Seks
Zdravlje
Lifestyle
Zabava
MaxBioskop


PC PRESS Top 50 markica