Prvi sastanak
Piše: Dejanka Stepanovi - Svi tekstovi ovog autora/ke
24 Jan , 2009 - 6:38:38 PM

couple01.jpg

GLASAJTE
ta smatrate pod prvim sastankom? Ja lino mislim da je to samo elja mukaraca da steknu najpoeljniju saputnicu, ali znam ko bi me rado ispravio i rekao da je to ustvari hladni rat polova (ko ne zna, mislim na feministkinje i neke ozbiljnije naunike).
U sutini mukarac je taj koji pokuava da privoli enu sebi a ona vri odabir.

Vrlo je zeznut dogaaj taj prvi sastanak. Trudimo se da ne napravimo greku ili pogrean korak. Hoemo da izgledamo savreni, i zato obino u glavi razraujemo scenario, kako e to da izgleda. Hoemo li biti Riard Gir ili Arnold varceneger. U svakom sluaju cilj nam je da budemo privlani. Razraujemo ritual udvaranja, istiemo svoje vrline.

U tom trenutku razmiljamo koliko je druga strana zainteresovana za neku ozbiljniju vezu. Prikupljamo informacije okolo-naokolo, nikako direktno, a sve vreme razmiljamo o tome da li je sva farsa samo zbog odlaska u krevet ili tu ima i neto dublje. Uspeh vaeg prvog sastanka zavisi od toga koliko ste spremni da uloite u otvoreni razgovor.

Procenite je, vrednujte je

Treba biti veseo, duhovit i iroke ruke. Priaj o svom poslu (ako si zaposlen), o karijeri, o sportu, o stvarima koje te ine srenim.

Za prvi sastanak najbolji su kafi ili poslastiarnica. Nikako bioskop. Ne mislim zbog pipkanja i tipkanja, ve zbog razgovora. Kako e te se upoznati ako ne razgovarate? Nikako sudar u stanu, bez obzira ako imate potene namere, malo je neugodno.

Pazite!!! Sve to govori o vaoj kulturi ali i finansijskim mogunostima (to je u ovo vreme devojicama - slobodno mogu da naglasim devojicama, vrlo bitno).

Napravite kui podsetnik sa pitanjima koje bi ste joj postavili, pa se malo informiite o tim temama. Saznajte o emu ona voli da pria. Ne pravite velike pauze u prii da ne bi zaspala.

Ona e vas ekirati kakav sat, cipele, odelo imate (na alost mukarc ste i pomirite se sa tim). Pitae vas kakvu ulogu u vaem ivotu imaju ene. Ne zaboravite da je prvi sastanak neka vrsta ispita.

Zato i vi krenite na skeniranje. Procenite je, vrednujte je.


Obratite panju kako se ponaa, da li je enstvena, koa, kosa (jer moda postane majka vae dece). Posmatrajte je kako hoda. Govor tela je udo.

Sam sastanak po sebi je kao trgovaka transakcija. Vi mukarci investirate da je osvojite i naravno zadovoljite svoje seksualne elje, a one nude telo da steknu zatitnika.

Ne brzajte!!! Sex posle jednog meseca (da li ja to ujem negodovanje).

Ali, do tog maginog seksa bolje je upoznati dotinu, jer ni dananje devojke nisu kao to su bile pa da jednostavno ne zaglavite, dragi mukarci!!!

Foto: Flickr
Licenca: Creative Commons


Tagovi: prvi sastanak


Pošalji tekst prijatelju
Štampaj
© Ovaj tekst je vlasništvo sajta MAKSIMALNO.com

Vrh strane

Poslednjih 40 lanaka
Seks
OSTALI TEKSTOVI
Teretana
Arena
Hi-tech
Seks
Zdravlje
Lifestyle
Zabava
MaxBioskop


PC PRESS Top 50 markica