Sadržajnija veza
Piše: Dejanka Stepanović - Svi tekstovi ovog autora/ke
18 Avg , 2008 - 6:13:45 AM

girl.jpg

GLASAJTE
Podstaknuti seksualnim slobodama, muškarci sve više praktikuju stil “prvo krevet pa onda ljubav”. Moje mišljenje je da takav odnos ne donosi zadovoljstvo, kvalitet i sigurnost (reći ćete da sam konzervativna, ali nisam verujte). Mislim da je zadovoljstvo stanje koje se ne može meriti potencijom muškarca. To je specifičan osećaj žene koja je prvo zadovoljna time što i muškarac može biti zadovoljan. Tog osećaja nema u situacijama kada se u krevet ide provere radi i sa postojećim shvatanjima seksualnih sloboda.
Draga Saveta, ne pređem ni 100 metara a da ne sretnem bar 20 žena sa kojima bih vodio ljubav… To je seksualna zona sumraka - susret sa nepoznatom, prvo sex pa upoznavanje. Jedan moj drug kaže: ”To je prava frka-iščekivanje! Zamišljanje kako izgleda ispod odeće, uzbuđenje zavođenja.” Ja kažem, i osoba sa kojom se postepeno upoznaješ i stvaraš neki kontakt, može u tebi stvoriti isti osećaj kada joj prvi put skidaš haljinu.:)) Žene kažu da se osećaju prljavo ako sex nije upakovan tako da ne izgleda ogoljen.

Muškarci su opsednuti brojevima, vrednuju nule na čekovima, broj kilometara pređenih svojim automobilom i broj žena koje su prošle kroz njihov život. Više vole da spavaju jedanput sa 10 žena nego sa jednom ženom 10 puta.:)))

Predstavljanje i upoznavanje prvo u krevetu, pa potom u ljubavi, najčešće je promašaj. Žene imaju potrebu za zaljubljivanjem, romantičan period pre odlaska u krevet (nekada je to veći vrhunac od samog sexa). Najlepše je kada se sve to zadovoljstvo na kraju kruniše sexom. A i vama dragi muškarci može predstavljati opterećenje ako se desi da vam prvi nastup bude neuspešan jer se niste dovoljno poznavali, a žene trudeći se da vi to zaboravite, svojim postupcima stalno vas podsećaju da prilikom vašeg odnosa nije bilo sve u redu.

Ko kome više treba?

Seksualne slobode dovele su izvesna rasterećenja u pogledu muško-ženskih odnosa, ali su i ogolile ženska osećanja. Zato je bolje prve dane ispuniti boljim i romantičnijim sadržajima. Žene su izgleda postale svesnije, pa raskidaju veze makar one bile i “božanstvene”, zbog jednog sadržajnijeg zajedničkog života u budućnosti.

“Ko kome više treba?”

Većina muškaraca stupa u brak sa ženama u vreme krize i u želji da poprave svoj društveni status, materijalnu situaciju i sl. (istrpeću sve uvrede poslate na moju adresu). Pokazujete to i u slučaju sa feministkinjama. Predstavljate ih kao usamljene i frustrirane žene, i pričate s podsmehom o njima, a zapravo je reč o strahu od gubitka prava na “mušku neprikosnovenost”.


Strah muškarca da ne izgubi ženu, svoju potporu kao nešto čime on raspolaže, pokazao se i kod nas na primeru pojave žena da prilikom udaje zadrže svoje prezime. Kao davljenici muškarci se i danas tome opiru.

Ali, i žene prave grešku. Dok su mlade i neudate, govore kako nikad neće ući u brak samo zato da bi prale prljav veš, ali nikad tu pretnju ne ostvaruju. Naprotiv, one u braku pristaju i na ponižavajuće uslove, žrtvujući se za porodicu, što muškarcu omogućuje da vešto skriva svoju zavisnost od žene, a ističe svoju superiornost.

I tako… Muškarcu je potrebnija žena više nego što bi on to hteo da prizna. Tek kad ostane bez nje on duboko pati i pravi životne greške upravo tragajući za ženom. Ali, eto i ja sam se zanela pa sam ušla u jednu sasvim novu temu o kojoj ću vam pisati već narednih dana.

Photo: Flickr
Licenca: Creative Commons 2.5


Tagovi: veza seks


Pošalji tekst prijatelju
Štampaj
© Ovaj tekst je vlasništvo sajta MAKSIMALNO.com

Vrh strane

Poslednjih 40 članaka
Seks
OSTALI TEKSTOVI
Teretana
Arena
Hi-tech
Seks
Zdravlje
Lifestyle
Zabava
MaxBioskop


PC PRESS Top 50 markica