L’Oréal Paris Cinemania 2010.
Piše: Dimitrije Stamenković - Svi tekstovi ovog autora/ke
14 Okt , 2010 - 4:27:52 AM

lorealpariscinemania2010.jpg

GLASAJTE
Tradicionalna revija filmskih ostvarenja u organizaciji distributerske kuće Tuck i kompanije L’Oréal Paris očekuje nas od 29. oktobra do 5. novembra u Sava centru i od 31. oktobra do 7. novembra u novosadskom Spensu. Na ovogodišnjoj reviji L’Oreal Paris Cinemania će se predstaviti ukupno 41 film, od kojih će skoro polovina biti premijerno prikazana pred domaćom publikom.
L’Oreal Paris Cinemaniju eksluzivno otvara najnoviji film reditelja Olivera Stouna, ‘’Wall Street: Novac nikad ne spava’’. Majkl Daglas reprizira fenomenalnu ulogu Gordona Geka u nastavku hita iz 1987. godine.

od 29. oktobra do 5. novembra u Sava centru i od 31. oktobra do 7. novembra u novosadskom Spensu

Pored ovog filma publika će biti u prilici da pogleda još 16 premijernih filmova:
od kojih ‘’Red’’ (glume: Brus Vilis, Morgan Frimen, Helen Miren i Džon Malkovič), “Društvena mreža” i ’’Grad lopova’’ (sa Ben Aflekom) dolaze iz distributivne kuće Tuck, dok od ostalih distributera bismo izdvojili filmove kao što su ’’Opasne misli‘’, ’’Zamena’’ (glume: Dženifer Eniston i Džejsonom Bejtmenom), ’’Sekretarijat’’ kao i ''Trougao obmane” u kome glavne uloge tumače Edvard Norton, Mila Jovović i Robert De Niro.


L’Oréal Paris Cinemaniju zatvara film ‘’Zakon ulice’’, policijska drama u kojoj glavne uloge tumače Ričard Gir, Itan Houk i Vesli Snajps.

Paralelno će se odvijati i reprizni program u maloj sali Sava centra na čijem će se repertoaru naći najveći filmski hitovi koji su se u našim bioskopima prikazivali tokom godine, među kojima su ‘’Avatar’’, ‘’Seks i grad 2’’, ‘’Početak’’, ‘’Sumrak saga: Pomračenje’’ i mnogi drugi.

Foto:
Tuck
Tagovi: MaxBioskop Cinemania


Pošalji tekst prijatelju
Štampaj
© Ovaj tekst je vlasništvo sajta MAKSIMALNO.com

Vrh strane

Poslednjih 40 članaka
MaxBioskop
OSTALI TEKSTOVI
Teretana
Arena
Hi-tech
Seks
Zdravlje
Lifestyle
Zabava
MaxBioskop


PC PRESS Top 50 markica