Avatar
Piše: Marko Stankovi - Svi tekstovi ovog autora/ke
12 Dec , 2009 - 2:12:49 AM

Avatar1-scena-400.jpg

GLASAJTE
Dvanaest godina nakon Titanika, Kameron nam predstavlja jo jedno neverovatno filmsko ostvarenje i do sada nedoivljeno bioskopsko iskustvo u kome e se revolucionarna tehnologija, stvorena da bi se napravio ovaj film utopiti u emocije likova i odvesti vas duboko u priu.
Rad na ovom filmu Kameron je zapoeo pre 14 godina kada mogunosti za realizaciju njegove ideje jo nisu ni postojale. Jedinstveni vizuelni efekti kakve do sada nismo imali priliku da vidimo na velikom platnu spajaju se u mitskoj SF prii o vanzemaljskoj civilizaciji Navi, koja se deava 2154. na dalekoj planeti Pandori.

Rad na ovom filmu Kameron je zapoeo pre 14 godina

Radnja filma Avatar smetena je u 22. veku na maloj planeti Pandora koja je naseljena rasom Navi, ogromnim plavim humanoidima, miroljubivim dok ih neko ne napadne. Ljudi ne mogu da diu na planeti Pandora pa su genetskim inenjeringom stvorili hibrid poznat kao Avatar, ljudski duh u telu vanzemaljca. Dejk Suli (Sem Vortington), invalid i ratni veteran, dobrovoljno se prijavljuje da ivi na planeti Pandori kao Avatar. Zaljubljuje se u princezu Navi plemena i postaje deo sukoba izmeu nijhovog i naeg sveta.

Domaa premijera filma Avatar nas oekuje 16. decembra u Sava Centru, a film e se na redovnom bioskopskom repertoaru nai od 17. decembra.

Foto: Tuck

Izvor: Tuck


Tagovi: Avatar, Film


Pošalji tekst prijatelju
Štampaj
© Ovaj tekst je vlasništvo sajta MAKSIMALNO.com

Vrh strane

Poslednjih 40 lanaka
MaxBioskop
OSTALI TEKSTOVI
Teretana
Arena
Hi-tech
Seks
Zdravlje
Lifestyle
Zabava
MaxBioskop


PC PRESS Top 50 markica