Muške čarape - pravila, pravila

sock-drawer.jpg
Piše: Marko Stanković

Crne čarape s crnim cipelama, ili možda braon čarape s crnim cipelama a uz to braon pantalone? Verovatno ste barem jednom bili u ovoj dilemi. Teško je nama prosečnim muškarcima kada su u pitanju pravila oblačenja. Trudimo se da poštujemo sva pisana i nepisana pravila oblačenja, i to obično iz jednog jedinog razloga, da se ne bi istakli u  grupi kao neko ko nema pojma kako da se oblači.
19 Okt , 2010 - 5:35:23 AM


Suši - kratko i jasno

Piše: Marko Stanković

Interesantno je kako vrsta hrane može da bude tako zastrašujuća za veliki broj ljudi. U nekim krugovima, dovoljno je samo spomenuti reč suši da bi ubrzo zatim neko od prisutnih napravio bolnu grimasu, i zamolio da se promeni tema, jer izgleda da je suši sinonim za bol i "nezdravu" hranu. Da, upravo tako. Izgleda da je suši nepremostiva prepreka za mnoge ljude. Vreme je da se i taj taboo pobedi, jer zaboga, japanci i ostatak sveta konzumiraju suši već stotinama godina i mislim da je red da im se pridružimo.
7 Maj , 2010 - 5:21:19 AM


Šta muškarci žele

Piše: Dejanka Stepanović

Strašnu ljubavnicu koja fascinira, srodnu dušu, domaćicu, atraktivnu, intelektualku, ili nešto drugo? Zbog raznih predrasuda optužujemo muškarce da su bezosećajni. Moramo ga shvatiti i voleti onakvog kakav je on u suštini. (to ja sad kao učim žene)


1 Maj , 2010 - 8:16:43 PM


Kako pronaći ljubav i zadržati je

Piše: Dejanka Stepanović

Ovo je neki blagi savetnik tinejdžerima i tinejdžerkama kako da se zaljubite u pravu osobu. Kada krenete u školske klupe i počnete po klupama tražiti svog izabranika, izabranicu, počinje traganje za ljubavlju. Na svima nama je veliki pritisak da uspemo u ljubavi.
4 Feb , 2010 - 5:12:52 AM


Muški izazov

Piše: Saša Gerginić

Pre skoro četrdeset godina Neil Armstrong i Buzz Aldrin su prvi kročili na Mesec, tačno u 02:56 GMT, 21. jula 1969. godine. Tom prilikom astronaut Buzz Aldrin je na svojoj ruci nosio sat Omega Speedmaster, što je stvorilo legendu o satu koji je prvi dospeo na Mesec.
30 Jan , 2010 - 2:58:11 AM


Prisustvo budućih očeva na porođaju

Piše: Dejanka Stepanović

Dolazak deteta na svet svakako je jedan od najlepših trenutaka u životu budućih roditelja. U svetu, tom događaju prisustvuje ne mali broj uže porodice. Kod nas...pa valjda će i kod nas.:)) uskoro.
9 Sep , 2009 - 5:45:08 AM


Muškarac u svetu žena

Piše: Marko Stanković

Zvuči vrlo kontraverzno. Zbog čega bi neko uopšte pomislio da ova misao ima smisla? Zar nisu žene te koje se vekovima bore za ravnopravnost sa muškarcima i za njihovo mesto na ovoj planeti? Zar nismo mi muškarci uvek negativni likovi u svakoj priči? Došlo je vreme da na sve ovo pogledamo i sa strane modernog muškarca.
14 Jan , 2009 - 6:00:29 AM


Intervju sa grupom STRIP uoči koncerta

Piše: Aleksandar Marković

Grupa STRIP na muzičkoj sceni Srbije postoji od 2005. godine, kada su izdali i svoj prvi muzički album „STRIP", koji je sa svojim lako prijemčivim originalnim muzičkim linijama kombinovanim oštrim tekstovima brzo postavio ovu multimedijalnu grupu na sam vrh domaće aktuelne muzičke scene. Spotovi: za pesme”Lov Na Veštice", "Moj Dečko" i "Ðuka", privukli su veliku pažnju medija svojim jasnim sada već prepoznatljivim animiranim vizuelnim pečatom. Juna ove godine izdaju i svoj drugi album pod nazivom „Psihomehaničar“ čiji rasprodati tiraži svedoče da je na putu jedan novi  kvalitet. Vodimo razgovor sa njima uoči  novogodišnje svirke koju će održati 27. Decembra u Domu omladine.
14 Dec , 2008 - 4:03:08 AM


Biti muškarac (Stiv Bidalf)

Piše: Dejanka Stepanović

Ako vam se svide ovi odlomci iz knjige “Biti muško” slobodno je uzmite i pročitajte u celosti, naučićete mnogo toga o sebi i shvatanjma sebe kao muškarca. A, ako vas to pak mrzi ja sam je pročitala za vas i izvukla neke važne detalje o vama muškarcima.
13 Okt , 2008 - 4:37:39 AM


Zabavljanje, brak, razvod...

Piše: Dejanka Stepanović

Da se ne biste posle nekoliko godina braka (ili ne daj Bože meseci) pitali: ”Gde su mi bile oči?”, iste morate dobro otvoriti još u toku predbračnog života. Ono, jeste da je ljubav slepa, ali potrudite se da progledate posle prvih nekoliko meseci slatke zaslepljenosti, kako se kasnije ne biste kajali.
11 Maj , 2008 - 9:01:58 PM


<< prethodna sledeæa>>

Poslednjih 40 članaka
Lifestyle


Klasika i elektricna gitara
OSTALI TEKSTOVI
Teretana
Arena
Hi-tech
Seks
Zdravlje
Lifestyle
Zabava
MaxBioskop


PC PRESS Top 50 markica