Šta muškarci žele
Piše: Dejanka Stepanović - Svi tekstovi ovog autora/ke
1 Maj , 2010 - 8:16:43 PM

muskarac-01-400.jpg

GLASAJTE

Strašnu ljubavnicu koja fascinira, srodnu dušu, domaćicu, atraktivnu, intelektualku, ili nešto drugo? Zbog raznih predrasuda optužujemo muškarce da su bezosećajni. Moramo ga shvatiti i voleti onakvog kakav je on u suštini. (to ja sad kao učim žene)

Muškarac zapravo želi da je voljen zbog onoga što on u suštini i jeste, i ja mislim da zbog toga nastaju konflikti u vezama jer ih žene svrstavaju po određenim kategorijama a oni su ipak jedinke svako za sebe. Zapravo svaki muškarac želi da ga žena vidi onako kako on sam sebe vidi (što je i normalno) a ne onako kako ga ona vidi u svojoj mašti (tu je najveća greška žena, i zato takve veze ne opstaju). Muškarac ne želi da žena preuveličava njihovu vezu, jer on tada ima utisak da treba da daje više od sebe a to je naravno svakome teret. Zamislite da vaš partner voli vaše ruke a vi mu non stop ističete svoje noge, to je onda pretvaranje i sa jedne i sa druge strane i ne može dugo trajati. Takođe, muškarci vole da ih žene doživljavaju kao promenljive osobe, nekada supermene a nekada slabiće, da je nekada ranjiv a nekada pravi div. Ako toga nema, muškarci se ne osećaju slobodno pred svojim ženama, glume nešto što oni nisu. Znači treba poštovati njihovu različitost i tada žena postaje voljena.

Zapravo svaki muškarac želi da ga žena vidi onako kako on sam sebe vidi

Zabluda žena je u tome što smatraju da ih muškarac voli zato što su lepe, atraktivne, šarmantne, pametne, sjajne ljubavnice… Sve je dosta komplikovanije, treba se osloboditi zabluda i iluzija. Zato se nekada začudimo kada vidimo da žena sa prosečnim karakteristikama ima pravu ljubav nekog visoko obrazovanog, pametnog, atraktivnog muškarca, ili obrnuto.Ako želite skladnu, harmoničnu, uzbudljivu vezu, volite svoje partnere na način na koji to njima odgovara, shvatite ga onakvog kakav jeste i ne stvarajte sliku o njemu u svojoj glavi onakvu kakvu vi želite da vidite.

Ljubav treba učiti.

Foto: 
Licenca: 


Tagovi: Lifestyle, Muškarac, Veza, Žena


Pošalji tekst prijatelju
Štampaj
© Ovaj tekst je vlasništvo sajta MAKSIMALNO.com

Vrh strane

Poslednjih 40 članaka
Lifestyle
OSTALI TEKSTOVI
Teretana
Arena
Hi-tech
Seks
Zdravlje
Lifestyle
Zabava
MaxBioskop


PC PRESS Top 50 markica