Muške čarape - pravila, pravila

sock-drawer.jpg
Piše: Marko Stanković

Crne čarape s crnim cipelama, ili možda braon čarape s crnim cipelama a uz to braon pantalone? Verovatno ste barem jednom bili u ovoj dilemi. Teško je nama prosečnim muškarcima kada su u pitanju pravila oblačenja. Trudimo se da poštujemo sva pisana i nepisana pravila oblačenja, i to obično iz jednog jedinog razloga, da se ne bi istakli u  grupi kao neko ko nema pojma kako da se oblači.


L’Oréal Paris Cinemania 2010.

Piše: Dimitrije Stamenković

Tradicionalna revija filmskih ostvarenja u organizaciji distributerske kuće Tuck i kompanije L’Oréal Paris očekuje nas od 29. oktobra do 5. novembra u Sava centru i od 31. oktobra do 7. novembra u novosadskom Spensu. Na ovogodišnjoj reviji L’Oreal Paris Cinemania će se predstaviti ukupno 41 film, od kojih će skoro polovina biti premijerno prikazana pred domaćom publikom.


Ultramaraton - testiranje izdržljivosti ljudskog tela

Piše: Marko Stanković

Od Maratonskog polja (490 godine pne), pa sve do današnjih maratonskih trka, milioni ljudi su sa dosta motivacije i strasti istričali tih čuvenih 42km i 195 metara. Potrebno je dosta želje i istrajnosti da bi se samo pripremilo za maratonsku trku, dok je sama trka poseban mentalni i fizički napor u kome samo najbolji trkači mogu da istraju. Šta daje motivaciju trkačima da se punih 2 do 3 sata bore protiv sunca ili kiše, grčeva i hroničnog umora? Odgovori na ovo pitanje su verovatno različiti u zavisnosti od trkača, ali sve u svemu važno je prepoznati činjenicu da je završetak maratona sam po sebi veliki podvig i da su maratonci posebna kategorija sportista. Ali, ko su onda ultramaratonci? Ko želi da trči i posle istrčanih 42km?


Vakcina protiv zavisnosti od cigareta

Piše: Marko Stanković

Vrlo je lako postati zavisnik - da li su u pitanju cigarete, alkohol ili možda teže droge, svi smo mi podložni zavisnosti. Od kad znate za sebe roditelji, prijatelji i mediji vam svakodnevo skreću pažnju na opasnosti koje prete od cigareta, alkohola i raznih droga. Iako većina nas smatra da smo dovoljno jaki da odolimo ovim iskušenjima, u stvarnosti nismo ni svesni da smo svi mi u neku ruku zavisni od nečega. Ako nisu u pitanju alkohol, cigarete ili droga, onda je su to kafa, gazirana pića ili možda fizička aktivnost.


Više spermatozoida, duži život

Piše: Marko Stanković

S vremena na vreme naučnici nas iznenade nekim novim čudnim otkrićem. Upravo je to slučaj sa danskim naučnicima, koji su uspeli da naprave vezu između broja sprematozoida u jednom mililitru spreme, i životnog veka muškarca.


Samo ga dovedi (Get Him to the Greek)

Piše: Marko Stanković

„SAMO GA DOVEDI“ ponovo ujedinjuje Džonu Hila i Rasela Brenda sa rediteljem filma “Preboleti Saru Maršal” Nikolasom Stolerom u priči o stažisti u izdavačkoj kući koji ima dva dana da dovuče rok legendu u Holivud na povratnički koncert. Ova komedija je poslednji film hit producenta Džuda Apatova („4 banke, a nevin“, „Zaglavilo se“).


<< prethodna sledeca>>

MaxVic


Da li ste znali da...

OSTALI TEKSTOVI
Teretana
Arena
Hi-tech
Seks
Zdravlje
Lifestyle
Zabava
MaxBioskop


PC PRESS Top 50 markica